Home
Despre noi
Oferta
Promotii
Sisteme
Stiri IT&C
Suport
Contact

Cele mai noi stiri IT & C
   

Stiri IT&C ByteSys - Totul pentru calculatorul tau

LG prezinta la CES un ceas de mana telefonLG Electronics Inc. a prezentat in cadrul Consumer Electronics Show un ceas telefon wireless high-speed cu functii de video chat si mesagerie text.Compania a spus ca Touch Watch Phone va fi primul ceas telefon 3G de pe piata. Telefonul va fi distribuit initial in Europa catre sfarsitul acestui an. Daca ceasul telefon se va distribuit vreodata in SUA, aceasta depinde de operatorii din SUA.
LG a precizat ca dispozitivul va avea o grosime de 13.9 mm, cu o suprafata curbata din sticla si carcasa din metal. Acesta va rula in retelele HSDPA, oferind o viteza de 7.2Mbit/sec.        
Touch screen-ul dispozitivului va avea o marime de 1.43 inch.
Ceasul telefon va avea functii de recunoastere vocala, mesagerie text si text-to-speech, a spus LG. Acesta are o interfata Flash si un MP3 player si va suporta si servicii de telefonie video, acolo unde sunt disponibile.
Compania nu a oferit detalii legate de pretul dispozitivului si data lansarii.
LG a mai mentionat ca va distribui si LG Incite, un telefon ce se adreseaza clientilor business, care ruleaza cu Windows Mobile 6.1 si include un touch screen de 3-inch, Wi-Fi si alte functii.
LG va prezenta in total 10 modele de telefoane la CES.
Compania a mai spus ca va prezenta pentru prima data un dispozitiv mare numit Skycharger care va fi utilizat pentruhttp://www.smartnews.ro, http://www.smartnews.ro, 08 2009 » inapoi la stiri
webdesign si realizare: zIT - Quality IT Solutions