Home
Despre noi
Oferta
Promotii
Sisteme
Stiri IT&C
Suport
Contact

Cele mai noi stiri IT & C
   

Despre ByteSys - Totul pentru calculatorul tau

 

Istoria ByteSys

Societatea comerciala Bytesys Srl a fost infiintata in luna mai, anul 2005, avand ca domeniul principal de activitate "Comert cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si al software-ului", cod CAEN 5184. Doua luni mai tarziu isi deschide primul magazin situat pe Str. Ion Mester nr. 12, iar dupa inca 1 an si jumatate avem propriul site pentru a veni in ajutorul dvs. si a consulta ofertele noastra rapid si eficient, print-un singur click: www.bytesys.ro

Misiunea ByteSys

Misiunea noastra este de a oferii clientilor solutia IT optima, performata maxima obtinuta cu bugetul alocat.
Obiectivul nostru este de a oferi clientilor solutia de care au nevoie, oferind produse cea mai inalta calitate (marci recunoscute international pentru performantele oferite) la preturi cat mai mici, obinute prin contractele cu cei mai mari furnizori. Dorim sa oferim clientilor cel mai bun rapot performata-pret, cat si cele mai noi produse lansate de marii producatori din domeniu, pentru toti cei care doresc sa se bucure de cele mai noi tehnologii disponibile.

Politica ByteSys pentru calitate si diversitate

Oferim consiliere in alegerea sistemului potrivit pentru dvs: sisteme office, sisteme pentru familie, sisteme multimedia, sisteme gamer, sisteme server. Toate sitemele beneficiaza de garantie independenta pentru fiecare componenta. Te ajutam in cresterea performantelor sistemului tau prin testarea noilor componente pentru a asigura compatibilitate maxima.
Asiguram service de cea mai inalta calitate la pretul cel mai mic, efectuat de specialisti cu studii in domeniul calculatoarelor.
Oferim soluti complete pentru societati comerciale si persoane fizice:
  • sisteme
  • periferice (imprimante , multifunctionale, copiatoare)
  • retele
  • telecomunicatii
  • supraveghere video
Va oferim consumabile pentru orice imprimanta, copiator, fax, multifuncional, avand la dispozitie cea mai mare oferta de consumabile originale cat si compatibile.
Asiguram medii de stocare, cele mai calitative marci la cele mai mici preturi.

Motto-ul ByteSys

Motto-ul societatii noastre este "Totul pentru calculatorul tau" pe care incercam sa il indeplinim permanent alaturi de partenerii si clientii nostri.

Clienti ByteSys

Cativa dintre clientii nostri cei mai reprezentativi si fideli:


» ELSO - lant de magazine cu produse alimentare, de uz casnisc si diverse.


» RBC HOLDING - solutii complete in constructii: ofera servicii diverse in domeniul constructiilor civile si industriale, al instalatiilor, elaborare proiecte de arhitectura, inchiriere echipamente si utilaje.


» EXTREME SECURITY - safety solutions: proiectare, instalare, service sisteme de alarma antiefractie, de supraveghere video, de control acces, antifurt magazine, consultanta de specialitate.


» PFT - producator de masini si echipamente pentru constructii: transportoare pneumatice, masini de tencuit, malaxoare orizontale, pompe de transport mortar, combinatii de masini, dispozitive, accesorii.

PFT - producator de masini si echipamente pentru constructii: transportoare pneumatice, masini de tencuit, malaxoare orizontale, pompe de transport mortar, combinatii de masini, dispozitive, accesorii
zIT - Quality IT Solutions - cele mai bune servicii de SEO, webdesign, web development, gazduire, inregistrare domenii, realizare software, consultanta
» zIT - Quality IT Solutions - cele mai bune servicii de SEO, webdesign, web development, gazduire, inregistrare domenii, realizare software, consultanta.


Date comerciale ByteSys

S.C. Bytesys S.R.L.
CUI: R17629456
Nr. reg. com.: J12/1979/2005
Adresa: Cluj-Napoca, Str Ion Mester nr.12, 400650
Tel/Fax: 0264-459361
IBAN: RO21 VBBU 2511 CJ03 5584 2701
Banca: Volksbank Cluj

 
webdesign si realizare: zIT - Quality IT Solutions